Holistische tandheelkunde2018-07-02T20:19:59+00:00

Holistische tandheelkunde

Holistische tandheelkunde - Biologische Tandarts

Holistische tandheelkunde

Peter Dros van de Biologische Tandarts heeft zich toegelegd op holistische tandheelkunde. Dit is tandheelkunde waarbij de gezondheid van de totale mens centraal staat. Hij onderzoekt de relatie tussen gebit en lichaam. Daarbij maakt hij gebruik van de positieve aspecten van zowel reguliere als complementaire behandelmethoden, zoals homeopathie, acupunctuur, kinesiologie en neuraaltherapie. Want bij Peter Dros staat het algehele welzijn van de cliënt centraal.

De drijvende kracht achter de holistische tandheelkunde

Peter Dros: ‘Na mijn afstuderen werd ik als tandarts geconfronteerd met zaken waar de reguliere tandheelkunde geen verklaring voor had. Zelf had ik destijds een allergie voor katten die heftige astma aanvallen opwekte. Omdat de reguliere aanpak slechts 2 opties bood namelijk of levenslang inhalatie corticosteroïden of afstand doen van mijn huisdier, besloot ik een arts-homeopaat te raadplegen. Deze wist mij in korte tijd van mijn klacht te verlossen. Mijn interesse was gewekt en ik besloot mij te verdiepen in de zgn. bio-energetische behandelingen. Behandelmethoden die naast de homeopathie de revue passeerden waren o.a.: NEI, Integra, Bioresonantie, VEGA, accupunctuur, Bach bloesems, Cranio-sacraal therapie, osteopathie triggerpoint therapie, neuraaltherapie, chiropractie, German New medicine en Mindlink/Preventest.

Door de mond als onderdeel te zien van de totale mens en naast de materiële component de energetische en psycho-emotionele component van elk individu mee te nemen in de diagnose, kan doelgerichter worden behandeld. Bovendien wordt door deze aanpak de oorzaak zichtbaar en wordt voorkomen dat symptomen worden behandeld. Symptoom bestrijding behoort daarmee tot het verleden.’

Team holistische tandheelkunde

In de uitvoering van de holistische tandheelkunde werkt Peter nauw samen met Erwin de Jeu, tandarts en orthodontisch behandelaar en Gwan Kho implantologen. Alle medewerkers van de Biologische Tandarts zijn ervaren en deskundig binnen de holistische tandheelkunde.

Kampt u (al jaren) met klachten en wilt u daar vanaf, of bent u momenteel klachtenvrij en wilt u zich graag aanmelden bij de Biologische Tandarts? Meld u zich dan direct aan via onderstaande button en doorloop de intakeprocedure.

Holistische behandelingen

Lees meer over holistische behandelingen.

 

Aanmelden