Referenties

Referenties

Laat een review achter

“Ik heb nooit eerder een tandarts gezien die zo allesoverstijgend denkt en handelt als Peter Dros. Weston Price constateerde al dat het gebit de graadmeter is van de totale gezondheid van de persoon. Peter werkt met het door tandarts Johann Lechner, ontwikkelde systeem dat niet alleen het gebit als uitgangspunt heeft, maar ook de rest van het lichaam EN de geest. Peter is aardig en wekt meteen vertrouwen. Indrukwekkend aan hem vind ik zijn nuchterheid, geaardheid en directheid.”

Mike Donkers

“In de eerste helft van 2014 heeft Peter Dros mijn tien amalgaamvullingen vervangen. Sindsdien ben ik voor het eerst in ruim 20 jaar langdurig migrainevrij. Eergisteren stuit ik op internet op een artikel over een studie die uitwijst dat GSM-straling en kwik in je tanden aanzienlijke gezondheidsproblemen veroorzaken zoals hoofdpijn, migraine, duizeligheid en misselijkheid.”

Irene Wouters

Nu ruim een half jaar later merk ik een duidelijk verschil. De kleur in mijn gezicht is gezond, veel meer kleur, het ‘leeft’ weer. Ook vanuit mijn omgeving krijg ik daar complimenten over. Daarnaast heb ik meer energie en het gevoel dat mijn weerstand sterker is dan voorheen.

Toen ik Peter Dros ontmoette raakte ik enthousiast over zijn moderne visie en aanpak met de holistische tandheelkunde. Omdat ik al jarenlang met verschillende klachten liep zoals enige vermoeidheid en een bleke gelaatskleur, heb ik me laten onderzoeken in de praktijk van de Biologische Tandarts. Het is begonnen met een Mindlink/Preventest bij Mindlink Benelux. Op basis van de testuitslag heb ik mijn amalgaamvullingen laten verwijderen. Tegelijkertijd ben ik gaan ontgiften op basis van chlorella in combinatie met een aantal extra voedingssupplementen. Na afronding, een aantal maanden later, heeft Mindlink Benelux een her-test uitgevoerd die aangaf dat de amalgaambelasting opgelost is. Vervolgens heb ik op advies nog een periode wat aanvullende voedingssupplementen genomen om bepaalde tekorten aan te vullen met succes als gevolg.

Het team van de Biologische Tandarts was zeer meedenkend en flexibel. Ik heb het als een zeer vakkundige en een prettige behandeling ervaren. Mijn verwachtingen zijn dan ook waargemaakt en ik raad de Biologische Tandarts dan ook aan. De holistische visie is eigenlijk zo logisch als wat en kijkt naar het hele lichaam om de oorzaak van het gevolg te vinden en op te lossen in plaats van alleen maar aan symptoombestrijding doen. Het is wat mij betreft een modernere kijk op tandheelkunde.

Leon Smit

Bij deze meld ik het effect, c.q. resultaat van de laatste behandelingen, die begonnen met het testen na een zware val op het ijs, vervolgens het rechtzetten van de atlas en daarna de behandeling met de T-scan. Om kort te gaan de resultaten zijn super en daar ben ik heel blij mee. Geen klachten meer.

Het schaatsseizoen is weer begonnen en dat schaatsen is voor mij een serieuze graadmeter van hoe het er met mijn hoofdkwalen voor staat, met name te maken met de balans. Op snelheid door een bocht schaatsen vergt zoveel van coördinatie en evenwicht, dat alles moet kloppen wil het goed gaan. En het gaat nu helemaal goed zonder enige maar.

Dus geen duizeligheid, traagheid van denken en minder alert zijn meer. Ook ’s morgens gezond wakker worden. Ik heb nu drie keer geschaatst en helemaal geen problemen meer. Ook komt er meer kracht uit de rug en dat geeft meer snelheid. Hoewel ik ouder wordt en dat gaat wel tellen op mijn leeftijd schaats ik (veel) beter dan vorig jaar. Mensen die me daarvoor hebben zien ploeteren door de bocht, waar ik niet eens meer pootje over doorheen kwam staan verbaast hoe het me nu wel lukt.

Ruim twee jaar geleden heb ik me gemeld met mijn hoofd(pijn)-klachten. De ontstekingen in het gebit zijn weggenomen, rekening houdend met de zenuwen die daarom heen hangen en mij de hoofdklachten bezorgden. Dankzij de testen en therapieën die jullie beiden hanteren en het vertrouwen en geduld die ik er weliswaar schoorvoetend in kon stellen is het zover gekomen. En het voelt goed zo. Heel veel dank voor alle behandelingen en zorg.

Jaap van der Laan

Aanmelden nieuwe cliënten

Cliënt zonder klachten

Ben je op dit moment klachtenvrij en kies je voor de biologische en holistische tandheelkunde? Meld je dan nu aan en doorloop deze intakeprocedure.

Cliënt met klachten of Zorgvraag

Heb je op dit moment één of meerdere klachten en kies je voor de biologische en holistische tandheelkunde? Meld je dan nu aan en doorloop deze intakeprocedure.