Referenties 2017-07-03T15:36:17+00:00

Referenties

Referenties

“Ik heb nooit eerder een tandarts gezien die zo allesoverstijgend denkt en handelt als Peter Dros. Weston Price constateerde al dat het gebit de graadmeter is van de totale gezondheid van de persoon. Peter werkt met het door tandarts Johann Lechner, ontwikkelde systeem dat niet alleen het gebit als uitgangspunt heeft, maar ook de rest van het lichaam EN de geest. Peter is aardig en wekt meteen vertrouwen. Indrukwekkend aan hem vind ik zijn nuchterheid, geaardheid en directheid.”

Mike Donkers

Nu ruim een half jaar later merk ik een duidelijk verschil. De kleur in mijn gezicht is gezond, veel meer kleur, het ‘leeft’ weer. Ook vanuit mijn omgeving krijg ik daar complimenten over. Daarnaast heb ik meer energie en het gevoel dat mijn weerstand sterker is dan voorheen.

Toen ik Peter Dros ontmoette raakte ik enthousiast over zijn moderne visie en aanpak met de holistische tandheelkunde. Omdat ik al jarenlang met verschillende klachten liep zoals enige vermoeidheid en een bleke gelaatskleur, heb ik me laten onderzoeken in de praktijk van de Biologische Tandarts. Het is begonnen met een Mindlink/Preventest bij Mindlink Benelux. Op basis van de testuitslag heb ik mijn amalgaamvullingen laten verwijderen. Tegelijkertijd ben ik gaan ontgiften op basis van chlorella in combinatie met een aantal extra voedingssupplementen. Na afronding, een aantal maanden later, heeft Mindlink Benelux een her-test uitgevoerd die aangaf dat de amalgaambelasting opgelost is. Vervolgens heb ik op advies nog een periode wat aanvullende voedingssupplementen genomen om bepaalde tekorten aan te vullen met succes als gevolg.

Het team van de Biologische Tandarts was zeer meedenkend en flexibel. Ik heb het als een zeer vakkundige en een prettige behandeling ervaren. Mijn verwachtingen zijn dan ook waargemaakt en ik raad de Biologische Tandarts dan ook aan. De holistische visie is eigenlijk zo logisch als wat en kijkt naar het hele lichaam om de oorzaak van het gevolg te vinden en op te lossen in plaats van alleen maar aan symptoombestrijding doen. Het is wat mij betreft een modernere kijk op tandheelkunde.

Leon Smit

“In de eerste helft van 2014 heeft Peter Dros mijn tien amalgaamvullingen vervangen. Sindsdien ben ik voor het eerst in ruim 20 jaar langdurig migrainevrij. Eergisteren stuit ik op internet op een artikel over een studie die uitwijst dat GSM-straling en kwik in je tanden aanzienlijke gezondheidsproblemen veroorzaken zoals hoofdpijn, migraine, duizeligheid en misselijkheid.”

Irene Wouters

Aanmelden nieuwe cliënten

Cliënt zonder klachten

Ben je op dit moment klachtenvrij en kies je voor de biologische en holistische tandheelkunde? Meld je dan nu aan en doorloop deze intakeprocedure.

Aanmelden

Cliënt met klachten of Zorgvraag

Heb je op dit moment één of meerdere klachten en kies je voor de biologische en holistische tandheelkunde? Meld je dan nu aan en doorloop deze intakeprocedure.

Aanmelden