Telefonisch consult

Telefonisch consult - Biologische Tandarts

Heeft u een (inhoudelijke) zorgvraag leest u dan eerst zorgvuldig onze veelgestelde vragen. In het geval uw vraag en/of antwoord daar niet tussen staat of niet voldoende beantwoord is, dan bieden wij u de volgende mogelijkheid aan.

Telefonisch consult (tegen betaling)

Wij ontvangen dagelijks vele (inhoudelijke) zorgvragen. Omdat we maatwerk leveren en kwaliteit nastreven is er vaak geen standaard antwoord mogelijk. Om uw vraag zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden is veel tijd nodig. Daarvoor maken wij één van onze specialisten vrij. In een telefonisch consult ontvangt u antwoord op uw vraag en krijgt u desgewenst een advies. Om u deze mate van kwaliteit te kunnen blijven leveren rekenen wij daarvoor per 20 minuten € 60,50 inclusief 21% btw. Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken? Doorloop dan de volgende stappen.

Stappen telefonisch consult
Doorloop de volgende stappen om een telefonisch consult aan te vragen zodat u een (inhoudelijke) zorgvraag met ons kunt bespreken. Uw vraag wordt door een tandheelkundig specialist van onze partner Mindlink Benelux afgehandeld. De kosten zijn per 20 minuten € 60,50 inclusief 21% btw (het btw-bedrag is € 10,50). U kunt betalen met: iDeal en Creditcard.

Stap 1. Vul het onderstaande formulier in en klik op ‘Betaal nu’ en rond de betaling af.
Stap 2. Het aanvraagformulier voor het telefonisch consult verschijnt na een geslaagde betaling. Vul dat in en verzend het.
Stap 3. Een van onze specialisten neemt, uiterlijk binnen 48 uur op werkdagen, telefonisch contact met u op om uw vraag te bespreken.

Aanvraag Telefonisch Consult

Vul hieronder het formulier zo compleet mogelijk in en druk op 'Verzenden'. Een van de specialisten zal uiterlijk binnen 2 werkdagen telefonisch contact met u opnemen voor het telefonisch consult.